1 ბროკოლი
ნებისმიერი მარიალიანი კრეკერი
მდნარი ყველი ან ისეთი ყველი რომელიც დნება :)))
მომზადება:
მოვწალოთ ბროკოლი მარიალიან ადუღებულ წყალში 3-5 წუთი, ამოვიღოთ და გამოსაცხობ ფორმაზე, რომელსაც მანამდე ცოტა ზეითუნის ზეთი მოვაპკურე დავალაგებთ მასზე, მოვაყრით დაფხვნილ კრეკერს და ბლომად ყველს, ბოლოს შევდგამთ გახურებულ (180 გრადუსზე) ღუმელში დაახლოებით 15 წუთით.
ფოტოც და რეცეპტიც ქ.სიგუა :)))
No comments:
Post a Comment